HomeStiri Mondene Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare

Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 915 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/screen-17.47.3519.04.2019.jpeg

Cătălin Botezatu este un designer de succes și o persoană publică ce se află mereu în centrul atenției. Puțini cunosc însă faptul că acesta a făcut, de-a lungul anilor, o mulțime de acte de caritate.

screen-17.47.35[19.04.2019] in Stiri Mondene

Cătălin Botezatu a oferit, de curând, un interviu pentru Antena Stars, unde a explicat faptul că își dorește să rămână în inimile oamenilor mai mult decât în postura de designer cunoscut, ci ca omul ce se află în spatele acestei imagini, deoarece a ajutat multe persoane.

„Aș vrea că până la capătul vieții mele oamenii să descopere omul din spatele personajului, din spatele personalității Cătălin Botezatu, să se vorbească de acel om care a făcut ceva pentru alți oameni, de acel om care a lăsat ceva în urmă, de brandul Cătălin Botezatu, de omul bun cu inima mare Cătălin Botezatu, restul e istorie de ce se poate spune”, a spus acesta.

„După ce nu mai ești, practic nici nu mai contează. Astea le-am făcut pentru sufletul meu, am făcut sute mii de acțiuni caritabile de-a lungul vieții, atât în țară cât și în străinătate, dar nu m-am lăudat cu ele. Le-am făcut uneori publice pentru că am vrut să fiu puterea exemplului”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu primește o mulțime de mesaje de apreciere și mulțumire de la cei pe care i-a ajutat de-a lungul timpului.

„Am oameni care mă sună, îmi scriu și-mi spun «Îți mulțumesc că m-ai ajutat», «Îți mulțumesc că am funcționat cu banii pe care mi i-ai trimis, a funcționat tratamentul» și așa mai departe… Aș vrea că toți oamenii să facă asta și ca toți oamenii să își amintească de lucrurile bune pe care le-am făcut și cred că în proporție de 99.99 % am făcut lucruri bune”, a mai spus acesta.

Designerul a vorbit și despre starea sa de sănătate. Acesta face frecvent analize, deoarece are probleme cu inima, dar își menține optimismul și declară că în rest se simte ca la 30 de ani

„Merg din când în când să îmi fac analizele în Turcia, acolo am medicii care se ocupă de inima mea, pentru că ea e cu probleme, dar în rest sunt ok, slavă Domnului! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt ok. Mă simt ca la 30 de ani”, a adăugat acesta…

„Dacă mă simt rău și sunt semnale de alarmă, atunci îmi sun medicii și transmit repede analizele pe care le am făcute atunci, la cald, și ei le citesc și le interpretează și îmi spun ce am de făcut”, a conchis Cătălin Botezatu.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed