HomeStiri Mondene Cătălin Botezatu, despre presupusa sarcină a Biancăi Drăguşanu

Cătălin Botezatu, despre presupusa sarcină a Biancăi Drăguşanu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 847 views
a176d6c98d486b236e843fbf65bfd0fa in Stiri Mondene

Creatorul de modă, Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu în urmă cu câţiva ani au trăit o frumoasă poveste de dragoste. După ce s-au despărţit se pare că cei doi au rămas în continuare buni prieteni, păstrând legătura din când în când. Acum câteva zile, Cătălin a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre părerea pe care o are despre presupusa sarcină a prietenei sale, Bianca. 

a176d6c98d486b236e843fbf65bfd0fa

„Chiar nu ştiu nimic despre sarcina Biancăi Drăguşanu, pentru că nu am stat în ţară în ultima perioadă. Nu ştiu când a rămas însărcinată. Eu ţin foarte mult la Bianca şi niciodată nu o să vorbesc de rău de ea, dar o să cred în ea atunci când se va vedea sarcina şi atunci o să-mi dau cu părerea, deşi nu e treaba mea să îmi dau cu părerea despre sarcina unor oameni, dacă există o sarcină, atunci va fi cel mai frumos moment al vieţii lor. Eu chiar nu mai ştiu nimic de ea în ultima perioadă, dar va avea întotdeauna acolo un sertar în inima mea”,  declara Botezatu, în cadrul emisiunii TV.

Presupusa sarcină a Biancăi a stârnit curiozitatea multora, în special, a celor din presă, care sunt foarte atenţi la orice detaliu din viaţa vedetei.

Sursa photo: catalinbotezatu.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed