Home Stiri Cătălin Botezatu este foarte selectiv. Iată ce calități trebuie să aibă femeia de lângă el!

Cătălin Botezatu este foarte selectiv. Iată ce calități trebuie să aibă femeia de lângă el!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 810 views 3 minute timp de citit

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România și multe femei celebre au fost lângă el. Cu toate acestea, designerul a recunoscut faptul că este extrem de pretențios și are niște criterii foarte bine stabilite.

„N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a declarat acesta, potrivit a1.ro.

În urmă cu ceva timp, Cătălin a vorbit despre începuturile sale în modă. A cunoscut Imperiul Versace și a vrut să aducă în țară ceea ce a învățat acolo. „Am studiat în atelierele Versace, Gianni Versace mi-a fost mentor şi profesor. A fost una dintre cele mai frumoase ale vieţii mele din punct de vedere profesional, în urma căreia am învăţat foarte multe lucruri. Gianni Versace era un om simplu, căruia îi plăcea să treacă prin mână tot ceea ce înseamnă un show şi o prezentare de modă, de la alegerea schiței şi a materialului până la muzică, regie şi scenografie. Ceea ce fac şi eu astăzi”, le-a spus celor de la adevarul.ro.

„Nu am rămas ca să sting lumina, ci consider că e mult mai frumos să-ţi reprezinți ţara. Chiar dacă acei oameni nu te cunosc şi nici măcar nu ştiu să-ţi pronunțe numele corect, spun: «Uite un creator şi o colecție din România». Asta este cea mai mare satisfacţie şi cea mai mare mândrie, când oamenii vorbesc despre tine, în lume, fără să te cunoască şi spun că vii din România. Am făcut sute de prezentări la nivel internaţional şi mii la nivelul ţării, cu premii naționale şi internaționale, ceea ce înseamnă ceva pentru mine şi, poate, înseamnă ceva şi pentru ţara în care trăiesc. Chiar dacă uneori mă confrunt cu probleme, nu m-am gândit niciodată să plec definitiv. Călătoresc foarte mult, dar întotdeauna am acel dor de ţară, nu neapărat de cineva, mi-e dor de familia mea, dar nu de cineva anume. Nu ştiu, poate că uneori mi-e dor de mizeria de aici, de traficul nenorocit, de intriga asta care există în România, de balcanismul care ne caracterizează”, a completat acesta…

Sursa

Sursa

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies