Home Stiri Cătălin Botezatu își împarte averea. Iată unde vor ajunge milioanele de euro pe care le are!

Cătălin Botezatu își împarte averea. Iată unde vor ajunge milioanele de euro pe care le are!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 980 views 2 minute timp de citit

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai bogați bărbați din România, averea sa fiind estimată la peste 100 de milioane de dolari. În urmă cu ceva timp, acesta a declarat că și-a făcut deja testamentul, iar averea sa urmează să fie oferită celor care au nevoie de bani.

Conform spuselor sale, o mare parte din bani vor merge către azilurile de bătrâni, iar suma rămasă va merge către o persoană apropiată lui. Conform celor de la agentiadepresamondena.com, Cătălin Botezatu are cinci magazine proprii, trei fabrici de de confecții, iar creațiile sale se găsesc în peste 60 de magazine.

„De-a lungul timpului, am făcut donații importante unor instituții din România, dar, mai ales, din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moștenitorii mei sunt asigurați”, a mărturisit acesta pentru cei de la viva.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Botezatu a mai spus că are o colecție impresionantă de haine și, pentru a le depozita, a trebuit să cumpere mai multe case care, ulterior, s-au transformat în dressing-uri uriașe. „Nu există un dressing, ci mai multe case care sunt transformate în dressing-uri. Deci la mine nu există o încăpere care să se numească dressing, există o casă imensă care s-a transformat în dressing și case cu dressing-uri. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a mai mărturisit designerul…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies