Home Stiri Cătălin Botezatu, mesaj pentru Bianca, după ce vedeta a născut: „Eu am iubit-o mult pe Bianca şi o voi iubi foarte mult în continuare!”

Cătălin Botezatu, mesaj pentru Bianca, după ce vedeta a născut: „Eu am iubit-o mult pe Bianca şi o voi iubi foarte mult în continuare!”

autor Elena Yvette
588 views 1 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu a devenit mămică! Vedeta a adus pe lume o fetiță care, conform zvonurilor, va primi numele Sara sau Natalia. Cu acest prilej, Cătălin Botezatu i-a transmis vedetei un mesaj.

botezatu_0

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu i-a urat acesteia tot binele și a mărturisit că încă o mai iubește.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate. Și sunt sigur că Bianca se va schimba radical și veți vedea o altă Bianca, mult mai asumată și mult mai resposabilă. Sunt fericit că și-a găsit, în sfârșit, acest echilibru. Ea își dorea de foarte mult timp un copil, și mai ales o fetiță. Cred că vom vedea o schimbare radicală. Eu ştiam că ea are o mască pentru presă, o cunoşteam foarte bine. Este o femeie sensibilă, poate mult prea sensibilă! Este haioasă, cu un simţ al umorului extraordinar!…

Acum mă simt un prieten fericit pentru ea. Da, categoric mi-aş fi dorit să fac atunci un copil cu ea. Indiferent ce se va specula după această declaraţie, eu am iubit-o mult pe Bianca şi o voi iubi foarte mult în continuare”, a declarat Cătălin Botezatu.

646x404 (4)

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies