Home Stiri Cătălin Botezatu povestește despre cum a aflat că are cancer: „Era o tumoră”

Cătălin Botezatu povestește despre cum a aflat că are cancer: „Era o tumoră”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 664 views 2 minute timp de citit

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Cu toate că are o avere extrem de mare, se pare că acest lucru nu l-a ferit de anumite probleme de sănătate.

Recent, juratul de la Kanal D a fost operat pentru a cincea oară împotriva cancerului la plămâni, după ce, în urmă cu mai mulți ani, a aflat că suferă de această boală. Din fericire, Botezatu a reușit să învingă boala necruțătoare și a oferit mai multe detalii despre acest lucru în cadrul unei emisiuni televizate.

„Mă simțeam ok, doar că eu, de două ori pe an, îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant, unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!

Când treci prin cinci operații legate de un cancer, nu cred că este ușor. Pe lângă operațiile inițiale, am mai făcut o operație, pentru că doctorii s-au speriat, au crezut că s-a mai întâmplat ceva, dar nu, totul este ok. Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta. Datorită mie, foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici în Turcia. Dacă în România li se dădeau verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, sunându-mă și oferindu-le șansa unui consilier medical, acești oameni trăiesc, sunt bine”, a mărturisit creatorul de modă în cadrul unei emisiuni televizate, conform spynews.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies