Home Stiri Cătălin Botezatu s-a infectat cu noul coronavirus și a fost operat din cauza cancerului la plămâni

Cătălin Botezatu s-a infectat cu noul coronavirus și a fost operat din cauza cancerului la plămâni

autor Buinoschi Andreea
142 vizualizari

Anul 2021 nu este unul foarte bun pentru Cătălin Botezatu. Sănătatea lui nu este una foarte bună și, de curând, acesta a declarat că s-a numărat și el printre persoanele care s-au infectat cu noul coronavirus.

În luna martie, designer-ul a trebuit să plece de urgență în Turcia din cauza cancerului la plămâni. Celebrul creator de modă a fost supus unei intervenții chirurgicale și, de curând, a vorbit și despre infecția cu noul coronavirus. „Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni.

(…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație, pentru că doctorii s-au speriat, crezând că s-a mai întâmplat ceva”, a declarat acesta, conform cancan.ro. Mai mult decât atât, juratul de la Kanal D și-a revenit și în urma infectării cu virusul ucigaș și urmeză să revină pe micile ecrane cât de curând.

„Alături de mine se află, ca de obicei, în ultimii șapte ani de zile, Eva Pavel, consilierul internațional pe care eu l-am împrumutat sutelor de români și spun sute, că au fost sute de români care au venit aici, la Liv și nu numai, în spitalele din Turcia prin ea și au fost ajutați. Așadar, vă țin la curent, o să vă spun cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc.

Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud. Datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai declarat acesta, potrivit sursei menționate anterior.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies