Home ARTICOLE SLIDER Catalin Botezatu se simte singur si este trist

Catalin Botezatu se simte singur si este trist

autor Elena Yvette
116 vizualizari

Catalin Botezatu a postat pe Facebook un mesaj care i-a impresionat pe fani. Designerul se simte singur si este trist.

botezatu

„Mă gândesc de o oră dacă să postez sau nu acest mesaj… Poate e un mod prin care încerc (oare a câta oară) să demonstrez că sunt la fel că ceilalţi… Poate doar jobul mă face diferit uneori în ochii voştri, în rest sunt la fel de simplu (sau cel puţin asta încerc să arăt), la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur şi nefericit… Cine crede că dacă alerg de la un capăt la altul al lumii, asta înseamnă fericire,împlinire sau distracţie, se înşeală! În cele mai grele momente (ACUM) ale vieţii mele am fost SINGUR ,deşi tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA.

Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice! Mă las cu voia mea ,folosit, prostit prefăcându- mă că nu văd! Trăiesc încercând să cred că toţi oamenii sunt frumoşi, sensibili, loiali ADEVĂRAŢI . De fapt totul e o minciună, o prefăcătorie ieftină, o iluzie în care unii vor să creadă că trăiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamăgit şi poate puţin supărat pe mine că nu reuşesc să mă desprind, să renunţ la tot şi toate; aş vrea să fiu egoist, să nu mai pot iubi, să fiu rece, distant, insensibil- să nu mă afecteze nimic şi nimeni!!!

Sunt atât de trist şi totuşi ştiu că nimeni nu mă crede… şi asta pt că nu reuşesc să treacă dincolo de falsul sticlei tv, de aparenţe, de măşti pe care eşti nevoit să le porţi pt că ” aşa trebuie”!!!La ora asta sunt într-un aeroport din care prima oară în viaţă mea , aş vrea să plec către o destinaţie one way… Şi asta doar pt că realizez că în viaţă eşti permanent pe cont propriu- singur!!!Am simţit nevoia să spun toate aceste lucruri din dorinţa disperată de a va arată că sunt om simplu idem cu majoritatea!!! NU SUNT ALTFEL!”, a scris Catalin Botezatu pe Facebook.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies