Home Stiri Cătălin Botezatu vorbește despre intervențiile sale chirurgicale

Cătălin Botezatu vorbește despre intervențiile sale chirurgicale

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 529 views 2 minute timp de citit

Recent, Cătălin Botezatu a fost invitat în cadrul unui podcast și a vorbit, printre altele, și despre intervențiile sale chirurgicale. Juratul de la Kanal D este foarte atent la imagine și face orice este nevoie pentru a arăta impecabil în fiecare zi.

„Am făcut o porțiune foarte, foarte mică de păr, acum vreau să-mi fac mai puternic, dar nu vreau să mă rad în cap, nu știu cum îmi stă.

La un bărbat ridurile de expresie sunt sexy, sunt cărunt, am riduri de expresie”, a declarat designerul în cadrul unei emisiuni difuzate pe YouTube.

În urmă cu puțin timp, s-a aflat că celebrul designer a fost operat din nou de cancer, dar și că a fost infectat cu noul coronavirus. „Am ajuns pe masa de operație a unui spital din Turcia. În primăvară au fost primele semne, aveam o durere care se mișca de colo-colo. Nu i-am dat prea mare importanță, dar am făcut mai multe analize și am aflat că am nevoie de operație la apendice. De aici mi-au zis că mai am nevoie de o operație, nu mi-am închipuit că voi trece pe lângă moarte”, a mărturisit acesta în cadrul unei emisiuni televizate.

„Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni.

(…) Când treci prin cinci operații de la un cancer, nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație, pentru că doctorii s-au speriat, crezând că s-a mai întâmplat ceva”, a declarat Botezatu, conform cancan.ro.

„Alături de mine se află, ca de obicei, în ultimii șapte ani, Eva Pavel, consilierul internațional pe care eu l-am împrumutat sutelor de români și spun sute, că au fost sute de români care au venit aici, la Liv, și nu numai, în spitalele din Turcia, prin ea, și au fost ajutați. Așadar, vă țin la curent, o să vă spun cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc”, a mai spus acesta potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies