Cătălin Măruță, declarații despre despărțirea de iubita sa: „Așa trebuie să fie”

Share

Cătălin Măruță formează o frumoasă poveste de dragoste cu Andra, cei doi fiind unul dintre cele mai apreciate și mai longevive cupluri din showbiz. Cu toate acestea, prezentatorul a mai avut relații înainte și despre acest lucru a făcut câteva declarații recent.

„O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie. În liceu am suferit după despărțirea de iubită, eu am plecat la București, ea a rămas în Târgu Jiu. Făceam naveta. Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge. Sunt despărțiri de care îți amintești”, a spus vedeta PRO TV, conform cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, artista a făcut câteva declarații despre modul în care familia sa este văzută de către oamenii din jur, menționând că și ei au probleme.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine.

Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news