Home Stiri Cătălin Măruță, prima reacție oficială despre presupusa mutare de la Pro TV: „M-am speriat și eu”

Cătălin Măruță, prima reacție oficială despre presupusa mutare de la Pro TV: „M-am speriat și eu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 318 views 2 minute timp de citit

De ieri, au început să circule zvonuri cum că emisiunea lui Cătălin Măruță ar urma să fie scoasă din grila de la Pro TV. După ce fanii emisiunii s-au împărțit în două tabere, fiind de acord sau nu cu presupusa mutare pe alt post de televiziune, potrivit cancan.ro, o reacție oficială a venit chiar din partea prezentatorului.

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15 la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea cam așa suna, m-am speriat și eu”, a spus Măruță în timpul emisiunii pe care o are.

Cătălin Măruță și Andra sunt familiști convinși

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine.

Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit. Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece”,  a spus artista pentru cei de la libertateapentrufemei.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies