Home Stiri Cătălin Măruță reacționează după acuzele venite din partea Alexandrei Stan: „Ești femeie, este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine”

Cătălin Măruță reacționează după acuzele venite din partea Alexandrei Stan: „Ești femeie, este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 619 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, Alexandra Stan a povestit în cadrul unui podcast că Măruță a adus în discuție, în cadrul emisiunii sale, anumite aspecte personale ale vieții ei, lucru ce a deranjat-o, deoarece soțul Andrei ar fi știut problemele de sănătate cu care artista se confruntă.

Cătălin Măruță: „Dacă are probleme de sănătate, din toată inima mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?”

Lora: „Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva.”

Cătălin Măruță: „Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru.”

Lora: „Nu trebuie să iei lucrurile personal.”

Cătălin Măruță: „Şi eu am familie, copiii şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut.”

Lora: „E o durere acolo.”

Cătălin Măruță: „A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleacă de la un mesaj pe care o să vi-l citesc mai târziu”, a fost discuția celor doi.

„Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare, pentru că ai mințit și pentru că, de foarte multe ori, n-ai fost corectă. Știu că este foarte periculos răspunzându-ți astăzi în emisiune, pentru că tu, da, ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine, dar lucrurile stau  total invers și total diferit. Unde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva scris de mine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când este cazul? Ai venit aici, în emisiune, și o să arătăm momentele în care te distrai, povesteai cu noi. Niciun om din echipa emisiunii mele n-a știut de problemele tale de sănătate.

Îmi pare rău să aud de aceste lucruri, dar noi niciodată nu am știut. Dacă tu ne spuneai nouă, Alexandra Stan, că ai probleme de sănătate, că nu poți face un copil, oare te-ai fi purtat la fel? Adică dacă tu spuneai: «Măruță, eu am probleme, nu pot să fac un copil, nu pot să vorbesc despre treaba asta» și eu veneam și vorbeam cu tine și spuneam «Alexandra, când faci un copil?», tu nu  spuneai, «Băi, Măruță, ai luat-o razna? De ce mă întrebi chestia asta dacă nu vreau să vorbim?». Minciuna are picioare scurte și, câteodată, e bine să fim corecți și fairplay față de oamenii care ne urmăresc”, a fost mesajul lui Cătălin Măruță…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies