Home Stiri Mondene Cătălin Măruță vorbește despre familia lui

Cătălin Măruță vorbește despre familia lui

autor Elena Yvette
936 views

Recent, prezentatorul a sărbătorit alături de Andra, soția lui, aniversarea a zece ani de ProTV.

646x404 (1)

Profitând de eveniment, el a vorbit și despre familia lui și un posibil al treilea membru al familiei: „Pentru mine, familia e tot. În orice faci, familia e cel mai important motor”, a spus acesta.

„Andra este unul dintre oamenii care niciodată nu mi-a zis ce să fac. De foarte multe ori cred că dacă mergeam pe intuiția ei era mult mai bine. Este un om extrem de corect, de sincer, de frumos. Se pare că intuiția ei a fost foarte bună.”

Catalin-Maruta

Atât el, cât și Andra, au un program foarte încărcat, însă cei doi găsesc mereu timp unul pentru celălalt, pentru amândoi familia fiind foarte importantă.

„Dimineața, îl duc pe David la școală, Andra îl ia. Seara stăm împreună, la fel și în weekend, facem multe activități împreună. David e în clasa O, nu există teme, amândoi suntem profesorii lui. De multe ori are activități, și le facem împreună”, a adăugat acesta.

Cătălin Măruță a mai dezvăluit că David este foarte pasionat de televiziune, de ceea ce face tatăl lui, de studio: De fiecare dată când vine în platou, abia reușesc să-l scot de acolo. Îi place foarte mult. El e boss-ul la ProTV”

Deși Andra și Cătălin Măruță au doi copii, ei își doresc și un al treilea: Ne plac foarte mult copiii. Andra provine dintr-o familie numeroasă. Și te bucuri atunci când ai o familie cum îți dorești. Normal că ne-ar bucura să spunem: «Uite, vom mai avea un copil». Deocamdată, Andra nu e însărcinată”, a mai spus Cătălin Măruță.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed