HomeStiri Mondene Cătălin Moroșanu, lecție de viață: „Regretul meu cel mai mare este că…”

Cătălin Moroșanu, lecție de viață: „Regretul meu cel mai mare este că…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 813 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Catalin-Morosanu-si-Georgiana-Morosanu.jpg

Luptătorul de K1 Cătălin Moroșanu, în vârstă de 34 de ani, cunoscut şi drept „Moartea din Carpați”, a făcut recent o dezvăluire în legătură cu viața sa personală. Mai exact, acesta a recunoscut că are un mare regret referitor la fiica sa.

Cătălin Moroșanu și Georgiana Moroșanu in Stiri Mondene

Cătălin Moroșanu a debutat în ringul de K1 în anul 2007, iar de atunci s-a axat pe cariera sa de luptător profesionist; în urma notorietății căpătate prin prisma succeselor a primit tot mai multe invitații de a avea apariții publice. Cu toate că este cunoscut pentru duritate şi faptul că în ring dă tot ce poate mai bun și este de neoprit, acesta și-a manifestat și o latură mai puțin cunoscută de publicul larg, și anume una sensibilă, la baza căreia stă familia sa.

Luptătorul este căsătorit, iar împreună cu frumoasa sa soţie, Georgiana, are o fetiţă de opt ani. Deşi în viaţa profesională a cunoscut faima, acesta are şi un regret în urma căruia a învăţat cât de importantă este familia. Deoarece angajamentele ce ţin de carieră i-au ocupat mult timp, a pierdut anumite aspecte cu privire la creşterea fetiţei sale, iar acum îi pare rău că nu a fost mai mult alături de ea. Înainte de a părăsi Ferma, Moroşanu a declarat emoţionat într-un vlog pentru cântăreţul Jorge, partenerul său din emisiune, detalii despre acest mare regret…

„Regretul meu cel mai mare este că nu am stat mai mult alături de fetița mea, nu m-am implicat mai mult în educația ei și faptul că tot timpul am fost plecat pe drumuri, ba la Iași, ba la București, ba la gale, ba la tot felul de emisiuni, nu am avut timp. Cred că pentru copiii noștri ar trebui să ne facem mai mult timp liber să putem să îi creștem și să fim alături de ei. Fetița mea are opt anișori”, a spus Cătălin Moroşanu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed