Home Stiri Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 530 views 2 minute timp de citit

Din cauza unei accidentări, Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească show-ul Survivor deoarece a vrut să pună pe primul loc sănătatea, considerând că ea este cea mai importantă. Imediat după eliminare, acesta a oferit câteva detalii despre felul în care a părăsit competiția, fiind convins că așa a trebuit să se întâmple.

„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult”, a spus acesta imediat după ce a fost eliminat din competiție.

„Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună”, a mai spus Moroșanu pentru cei de la click.ro.

„Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas-bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici.

Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. «Survivor România» se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a mărturisit Daniel Pavel…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies