Home Stiri Cătălin Rizea – Gest impresionant pentru Adda pe patul de spital. Cei doi au o relație de invidiat

Cătălin Rizea – Gest impresionant pentru Adda pe patul de spital. Cei doi au o relație de invidiat

autor Bodnar Anca
476 views 2 minute timp de citit
  • Gest impresionant pentru Adda, atunci când a avut cea mai mare nevoie

  • Relația perfectă începe pe plajă

Relația dintre Adda și Cătălin Rizea a fost mereu una apreciată de telespectatori. Cei doi sunt foarte deschiși, glumeți, amuzanți, și emană doar iubire și energie pozitivă.

Cătălin Rizea – gest impresionant pentru Adda

Cătălin Rizea i-a fost în permanență alături Addei, făcând tot ce i-a stat în putință pentru a o ajuta să treacă mai ușor peste momentele grele de care a avut parte în ultimul timp.

În cadrul unui podcast, Adda a vorbit despre ceea ce a făcut Cătălin pentru ea, când era pe patul de spital.

„A intrat ca să mă țină de mână”

„Se ține super tare și nu-mi arată că uneori e afectat. Am fost acum la clinica hiperbară și am făcut niște proceduri de hipertermie hiperbară, adică ți se induce o febră. În tubul respectiv sunt 60 de grade și la tine poate ajunge temperatura corpului până la 40 de grade. Stăteam acolo, simțeam că mă coc efectiv, mi-au pus prosoape reci pe față și Cătă stătea și îmi făcea vânt cu un pliant și-mi spunea: ‘Hai, Aduț, rezistă!’.

Încerca să mă îmbărbăteze, dar săracul stătea așa, de simțeam că o să-i ia foc blugii. Dar el, pe moment, încerca să mă îmbărbăteze. Mi s-a făcut rău la prima ședință hiperbar și la următoarea ședință a intrat și el cu mine, deși el n-are nimic. A intrat ca să mă țină de mână. Deci e acolo.(…) Când e vorba de mine, el e omul din spate și când e vorba de el, eu sunt omul din spate. Pentru că vreau să-l susțin așa cum el m-a susținut atâția ani. Pentru că merită tot ce-i mai bun.”, a povestit Adda în cadrul podcastului.

Cum s-au cunoscut cei doi și cum au construit o relație perfectă?

În cadrul aceluiași podcast, Adda a vorbit și despre începutul relației lor, amintindu-și cu drag de acele momente minunate care i-au adus cel mai bun soț.

„M-a cerut după vreo 6 luni”

„La mare, întâmplător, pe plajă. Un prieten al lui voia să o combine pe o prietenă a mea și am ajuns să ne combinăm noi. Nu atunci, imediat, ci după câteva zile. Noi ne-am cunoscut în iulie 2014 și ne-am căsătorit pe 30 iulie 2016. M-a cerut după vreo șase luni.”, a povestit vedeta

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies