Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a reușit Gina Pistol să prezinte „Chefi la cuțite” după ce a intrat în al doilea trimestru

Share

Ieri a început noul sezon din Chefi la cuțite. Cu toate că filmările au început în toamna anului trecut, când Gina Pistol era foarte aproape de trimestrul al treilea al sarcinii, aceasta nu a putut sta departe prea mult timp de platourile emisiunii și a continuat să prezinte show-ul culinar.

În ajutorul ei a venit și Speak, iar totul a decurs așa cum trebuie, fără evenimente neplăcute. Mai mult decât atât, deși i-a fost greu, Gina a muncit ca în orice altă zi, iar chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre acest lucru, recunocând că iubita lui Smiley nu s-a dat la o parte de la nimic.

„Va fi cel mai tare sezon «Chefi la cuțite», va fi extrem de lung. Ginuța a muncit foarte mult, gravidă cum este. Ne-a suportat cu tot ce am făcut acolo. O să fie și Speak în acest sezon. Cum poate să se gândească cineva că mă cert cu Dumitrescu și totul e fals? Păi mă apucă râsul după câteva secunde dacă e ceva fals. Ceea ce vedeți acolo e 100% real! Acolo vedeți un Scărlătescu exact cum e!

Nu pot să mă cert cu Bontea sau cu Dumitrescu. Eu, și când pierd, câștig. Nu am loc de Bontea ăsta. Bontea e câștigător peste tot. Nu se poate. Unde îl pui, câștigă. În pauză de la filmări facem gogoși. O zi de filmare durează puțin peste 12 ore. L-am bătut la șah rău de tot pe Dumitrescu. El cică juca șah de când era mic. Am mâncat câteva chestii foarte interesante, dar nu pot să dau din casă. În sezonul nouă am gustat din cele mai ciudate farfurii”, a spus Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii ’Neața cu Răzvan și Dani.

Sezonul acesta, Speak a fost ajutorul Ginei. Acesta le-a oferit fanilor, în urmă cu ceva timp, câteva informații despre ceea ce a avut el de făcut. „Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a spus artistul, potrivit wowbiz.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news