Home Stiri Cate chipuri vezi? Testeaza-ti personalitatea!

Cate chipuri vezi? Testeaza-ti personalitatea!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2k views 1 minute timp de citit

Această imagine care maschează mai multe chipuri a devenit virală pe internet. În funcție de perspicacitatea ta în ceea ce privește identificarea fețelor ascunse printre ramurile copacului, vei descoperi cât de rapid este creierul tău.

– Dacă ai reușit să identifici nouă fețe sau chiar mai puține, acest lucru dă dovadă de atenție insuficientă. Se pare că de multe ori tinzi să ai capul pierdut și visezi la cai verzi pe pereți. Comparativ cu alte persoane, tu îți utilizezi mai mult partea dreaptă a creierului, fiind o persoană foarte creativă, ce are ca punct forte intuiția.

Încearcă să acorzi mai multă atenție detaliilor, altfel s-ar putea să pierzi esența lucrurilor în viață. Nu uita, uneori aparențele pot fi înșelătoare!

– Dacă ai identificat zece fețe sau mai multe, acest lucru dovedește faptul că creierul tău funcționează foarte bine! Acorzi foarte mare atenție detaliilor și privești lucrurile foarte în amănunt. Nu-ți scapă nimic din vedere și lumea din jurul tău nu te poate „juca pe degete”, așa cum probabil ar vrea.

Te prinzi repede atunci când cineva încearcă să te ducă cu „zăhărelul” și se pare că ai un profil potrivit pentru a ocupa funcția unui conducător. Înainte de a lua o decizie stai să analizezi până la ultimul detaliu pentru a nu-ți scăpa ceva…

Încearcă totuși să te mai relaxezi și profită de bucuriile pe care ți le oferă viața!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies