Home Stiri Câți bani cere Antonia pentru a participa la evenimente! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea sumă

Câți bani cere Antonia pentru a participa la evenimente! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea sumă

autor Negriu Elena
390 vizualizari

Antonia este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste ale momentului, fiind nu doar mereu în topuri cu piesele sale, dar și căutată pentru a lua parte la evenimente.

2

Charisma și legătura strânsă pe care o are cu fanii săi, pe care îi ține mereu la curent cu viața sa profesională, dar și familială, fac din prezența ei una dorită la ocaziile speciale.

De curând s-a aflat onorariul pe care îl percepe artista pentru a lua parte la evenimente, iar suma nu este una deloc modestă.

3

Mai exact, Antonia cere 3.500 de euro/eveniment, cum sunt cele de lansare a unui produs sau când vine vorba despre inaugurarea unui local.

Așa cum se obișnuiește, din suma totală, o parte îi revine cântăreței, iar un anumit procent intră în buzunarul impresarului său.

4

Dacă pe planul profesional îi merge excelent, pe planul personal Antonia trece printr-o perioadă mai puțin plăcută.

Iubitul său, Alex Velea, se află în Asia la filmările celui mai dur reality show, Asia Express, timp în care Antonia a rămas în România cu copiii.

Recent, cântăreața și-a exprimat pe contul său de Instagram dorința ca de Crăciun să fie împreună cu toată familia sa.

Aceasta a încărcat pe contul său de socializare o fotografie amuzantă unde apare împreună cu Alex Velea și cei doi copii ai lor, Dominic și Akim, dar și cu Maya, fetița ei din căsnicia pe care a avut-o cu Vincenzo Castellano.

„All I want for Christmas… (n.r.: Tot ce îmi doresc de Crăciun…)” , a scris Antonia în dreptul fotografiei respective, fanii înghesuindu-se să o aprecieze și să lase comentarii pozitive…

Surse: wowbiz.ro, instagram.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies