HomeStiri Mondene Catinca Roman spune ce părere are despre Loredana Groza: „Trebuie să intrii în niște norme”

Catinca Roman spune ce părere are despre Loredana Groza: „Trebuie să intrii în niște norme”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 861 views
Catinca Roman spune ce părere are despre Loredana Groza „Trebuie să intrii în niște norme” in Stiri Mondene

Catinca Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate și a spus ce părere are despre Loredana Groza. Artista a strârnit mai multe controverse în ultima perioadă, deoarece, pe lângă faptul că pozează extrem de provocator, nu pare să recunoască operațiile estetice despre care se zvonește că și le-ar fi făcut.

Catinca Roman spune ce părere are despre Loredana Groza „Trebuie să intrii în niște norme” in Stiri Mondene

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva. În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi, încă e mentalitatea învechită că trebuie să intrii în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă.

Catinca Roman spune ce părere are despre Loredana Groza „Trebuie să intrii în niște norme” in Stiri MondeneNu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește! Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr, există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă, fiecare face ce dorește cu imaginea lui”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

În urmă cu ceva timp, sătulă de zvonurile despre operațiile estetice, artista a reacționat și a spus că nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală.

Catinca Roman spune ce părere are despre Loredana Groza „Trebuie să intrii în niște norme” in Stiri Mondene„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă, poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine, fără să faci lucruri radicale”, a spus artista pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed