Home Stiri Catrinel Menghia a avut o aparitie impresionanta la Monte Carlo. Iata ce rol a avut romanca in cadrul evenimentului!

Catrinel Menghia a avut o aparitie impresionanta la Monte Carlo. Iata ce rol a avut romanca in cadrul evenimentului!

autor Elena Yvette
541 views 1 minute timp de citit

Catrinel Menghia a fost coprezentatoare la o gală regală de la Monte Carlo.

Acest eveniment regal i-a avut în prim-plan pe gemenii prințului Albert de Monaco și ai prințesei Charlene. Micuții și-au sărbătorit ziua de naștere în urmă cu două zile, astfel că această ceremonie a fost în cinstea lor. Au trecut trei ani de când familia regală de la Monaco s-a mărit.

Românca noastră a avut o apariție impresionantă. În vârstă de 32 de ani, Catrinel Menghia și-a făcut apariția într-o rochie lungă, albă, care i-a scos în evidență ce i-a dat Dumnezeu mai frumos. Plină de feminitate și senzualitate, bruneta a atras toate privirile în momentul în care a urcat pe scenă.

Catrinel Menghia s-a simțit onorată că a fost prezentă la un astfel de eveniment

„A fost o onoare pentru mine să fiu prezentă la acest eveniment, în calitate de coprezentatoare a acestei gale remarcabile date în cinstea aniversărilor Prinţului Jacques şi a Prinţesei Gabriella. Sunt încântată să fac parte din marea familie a ambasadorilor de la Monaco. Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc sărbători binecuvântate”, a scris Catrinel Menghia la descrierea unor imagini de la evenimentul care a avut-o ca gazdă…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies