HomeStiri Mondene Catrinel Sandu: „S-a pus problema la un moment dat să nu mai venim”

Catrinel Sandu: „S-a pus problema la un moment dat să nu mai venim”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 995 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/foto-uite-ce-fetite-frumoase-are-catrinel-sandu.jpg

De curând, frumoasa Catrinel Sandu se pare că s-a reîntors în ţară, cel puţin pentru o perioadă scurtă, pentru a se bucura de vacanţă împreună cu cele două fetiţe ale sale, în timp ce soţul său este plecat într-un turneu de tenis. 

foto-uite-ce-fetite-frumoase-are-catrinel-sandu

„Adevărații părinți sunt bunicii”, a mărturisit tatăl lui Catrinel.

„Sunt fericită, sunt o bunică fericită. Plâng de bucurie”, a relatat mama vedetei, foarte emoţionată de sosirea în ţară a fetei sale şi a nepoatelor sale, după o perioadă lungă.

„S-a pus problema la un moment dat să nu mai venim, că Sara a terminat clasa I și școala ne impune multe reguli și facem tenis și golf și am zis să profităm de această ocazie, că și tati este plecat la un turneu în Franța. Am încercat și eu să țin o cură de slăbire și i-am dat un meniu. Să ne facă salată de vinete și alte lucruri”, a declarat Catrinel, care urmează să fie mai mereu alintată de părinţii săi, cât timp va fi în ţară…

Catrinel şi soţul său locuiesc în America, unde se ocupă împreună de afacerile familiei lor, deţinând o serie de terenuri de golf, şi chiar un club pentru copilaşi, timp în care Catrinel predă şi balet, la un studio.

catrinel-sandu-este-aparata-de-soacra

catrinel_sandu_07_facfbe9ab5

Surse foto: eva.ro; unica.ro; ziarelive.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed