HomeStiri Mondene Ce a declarat Bebe Cotimanis despre plecarea de la emisiunea “Românii au Talent”?

Ce a declarat Bebe Cotimanis despre plecarea de la emisiunea “Românii au Talent”?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 706 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Bebe-Cotimanis-socat-pentru-ca-a-fost-dat-afara-de-la-Romanii-au-talent-Habar-nu-avea-ca-va-fi-inlocuit-cu-Florin-Calinescu-.jpg

După ce postul de televiziune Pro TV a anunţat înlocuirea lui Bebe Cotimanis cu Florin Călinescu, actorul dezvăluie motivele plecării sale din juriul emisiunii “Românii au Talent”.

Bebe-Cotimanis--socat-pentru-ca-a-fost-dat-afara-de-la-Romanii-au-talent--Habar-nu-avea-ca-va-fi-inlocuit-cu-Florin-Calinescu-

La masa juraţilor, telespectatorii îl vor putea vedea, din anul 2016, pe Florin Călinescu. Asta deşi Bebe Cotimanis a stat doar un sezon la emisiunea de la Pro TV. Chiar dacă s-a zvonit că plecarea sa ar fi legată de o ceartă cu Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis a spus, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, cauza pentru care a ales să părăsească trustul Media Pro.

„Sunt în relații de prietenie cu Mihaela, chiar foarte bune. Ne respectăm și ne apreciem reciproc și întotdeauna va fi așa. Mihaela e o fată extraordinară, un om cald cu un suflet mare. Am avut de ales între mai multe proiecte ale ProTV şi unele strict personale şi profesionale: trei piese de teatru şi numeroase colaborări. Anul acesta, «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. E decizia mea. Nimeni nu e, profesional vorbind, de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi de cunoştinţe într-ale showbizului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic. Sezonul trecut al concursului «Românii au talent» a fost extrem de bun, în care am cunoscut sute de oameni talentaţi, iar noul sezon va fi, cu siguranţă, unul de excepţie”, a declarat Bebe Cotimanis pentru ziarul Adevărul.

Sursa foto: ele.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed