Home Stiri Ce a declarat Săndel Bălan, în urma despărțirii fiicei sale de George Burcea

Ce a declarat Săndel Bălan, în urma despărțirii fiicei sale de George Burcea

autor Negriu Elena
600 vizualizari

Andreea Bălan și George Burcea păreau unul dintre cele mai unite cupluri, iar vestea că s-au despărțit a cutremurat pe toată lumea.

Cu toate că cei doi s-au abținut de la a face declarații oficiale, Andreea Bălan a confirmat de curând că s-a separat de soțul său,

anunțul venind prin intermediul unui comentariu pe care i l-a lăsat unui fan pe Instagram.

2

„Nu suntem împreună”, a scris Andreei Bălan.

Artista răbufnise după ce fanii i-au scris în număr foarte mare, unii dintre ei criticând-o și transmițându-i că greșește în privința abordării situației legate de George Burcea.

3

Sătulă de tot felul de interpretări, cântăreața a simțit nevoia să clarifice că deja nu mai este împreună cu cel care îi mai este soț doar în acte.

O mulțime de persoane au fost curioase să afle și părerea tatălui Andreei Bălan în privința despărțirii acestuia de soț.

Cu toate că artista și tatăl ei, Săndel Bălan, nu sunt extrem de apropiați, acesta este alături de ea și a precizat că va fi în continuare, indiferent ce decizii ar lua.

Săndel Bălan nu a reușit până acum să vorbească cu ea despre cele petrecute, dar susține că o iubește și nu comentează problemele pe care ea le are în viața personală,

cu atât mai mult cu cât ea nu a făcut declarații oficiale în acest sens.

„Nu comentez. Nu am informațiile necesare pentru că nu am reușit să iau legătura telefonic cu fata mea. O să iau legătura cu ea.

Eu nu comentez problemele, n-am văzut nicio declarație de la ea…

Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia”, a declarat Săndel Bălan, conform Ciao!.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies