Home Stiri Ce a determinat-o pe Anca Serea să apeleze la un psiholog? Vedeta a vorbit despre un moment greu din viața ei

Ce a determinat-o pe Anca Serea să apeleze la un psiholog? Vedeta a vorbit despre un moment greu din viața ei

autor Bodnar Anca
213 views 2 minute timp de citit
  • Anca Serea a trecut prin momente grele
  • Anca Serea a apelat la un psiholog

Anca Serea are o relație minunată și o familie perfectă. Pare că nimic nu ar putea să meargă prost în viața ei, totuși, și vedeta a avut unele momente grele, care au determinat-o să apeleze la un specialist, un psiholog.

Ce a determinat-o pe Anca Serea să apeleze la un psiholog?

Anca Serea a adus pe lume șase copii, iar asta o împlinește complet. Totuși, atunci când baiatul cel mare, David, a plecat la facultate în afara țării, în Olanda, vedeta a suportat foarte greu momentul, și a avut neapărat ajutorul unui psiholog.

„El studiază Filosofia la una dintre cele mai cunoscute universități din Olanda, de fapt, una dintre cele mai cunoscute din Europa. A fost alegerea lui, noi l-am încurajat foarte mult, deși el a studiat matematică – informatică. A fost ideea mea să mergem la psiholog, pentru că în vara aceea aproape nu am dormit deloc și aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii.

Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare.

Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun”, a declarat Anca Serea.

Deși îi este greu să își știe copilul departe de casă, Anca Serea este conștientă de oportunitățile pe care David le are la universitate în Olanda, îl susține și nu îi va cere niciodată să facă vreo schimbare în viața lui.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies