Home Stiri Ce a pățit Jorge la mare? A vrut să doarmă pe plaja și a pățit ceva ce l-a deranjat la culme

Ce a pățit Jorge la mare? A vrut să doarmă pe plaja și a pățit ceva ce l-a deranjat la culme

autor Bodnar Anca
145 views 3 minute timp de citit
  • Surprize nepăcute pe plajă

  • Ce a pățit Jorge pe șezlong?

  • Relația perfectă pe care o are cu soția

Jorge se află în concediu. A declarat că are nevoie să își încare bateriile și a evadat din stresul cotidian pentru puțină liniște și relaxare, departe de aglomerația din capitală.

Idee inedită care a venit cu surprize mai puțin plăcute

Deoarece era foarte cald în camera de hotel, Jorge s-a gândit să vină cu o idee inedită, și să facă o schimbare cu scopul de a se răcori și de a dormi mai bine.

Acesta și-a luat toate cele necesare din camera de hotel și s-a mutat pe plajă, pe șezlong, acolo unde avea de gând să își petreacă noaptea, să doarmă.

Deși totul părea perfect, se pare că ceva nu a vrut să îl lase pe artist să se odihnească până dimineați, iar Jorge a ținut neapărat să le povestească acest lucru și fanilor lui.

„Deci doar mie mi se putea întâmpla! Pe la 1:30 seara am zis hai să mergem la culcare, dar îmi vine mie ideea genială: „Și așa-i foarte cald! Nu mai bine dorm eu pe plajă?”. Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua cu mânecă lungă, îmi pun șosete și îmi iau halatul ca să mă învelesc. La ora 2:00 dimineața mă pun pe șezlong ca să dorm. Încă se mai auzea muzica de la bar, da nu mă deranja, era bumți bumți la maxim. Trag halatul pe mine, răcorică, ce mișto, ce senzație e asta. La 4:30 dimineața începe sistemul de irigație”, a povestit Jorge.

Artistul are o relație minunată cu soția lui, și ține să evidențieze asta întotdeauna. Jorje a vorbit despre cum se înțeleg cei doi după zece ani de relație, evidențiind și faptul că este normal ca într-un cuplu să existe și certuri, atâta timp cât nu sunt unele care să alimenteze o despărțire.

„Este important să te focusezi pe calitățile partenerului, pentru că dacă în mintea ta, tu te gândești la defectele celuilalt vei hrăni o despărțire la care tu nici nu te gândești.(…) N-am auzit-o niciodată țipând în acești 10 ani, deci clar ar fi ceva nou pentru mine. Este cel mai cald om de pe planetă, nu pot să mă cert cu ea. Nici n-am nicio șansă. La noi este maxim o discuție. N-am cu cine să mă cert. M-aș certa, dar n-am cu cine”, a povestit Jorje.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies