Home Stiri Ce a spus Andreea Ibacka despre plecarea lui Cabral cu Adela, în străinătate: „Tu ești nebun?”

Ce a spus Andreea Ibacka despre plecarea lui Cabral cu Adela, în străinătate: „Tu ești nebun?”

autor Mirela
170 vizualizari
  • Adela Popescu și Cabral de pregătesc pentru a pleca în Republica Dominicană, pentru a filma noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.
  • Cei doi vor fi plecați pentru o perioadă destul de lungă de timp, ținând cont că atât Adela, cât și Cabral au copii de aproximativ un an.
  • Prezentatorul a povestit ce reacție a avut soția sa atunci când a aflat cât timp va fi plecat.

Adela Popescu și Cabral și-au făcut bagajele și pleacă în aventura vieții lor. Cei doi vor prezenta noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, tocmai din Republica Dominicană. Cei doi vor fi plecați departe de familie pentru ceva timp, lucru ce nu le-a convenit foarte tare acestora.

Cabral a povestit, de curând, ce reacție a avut soția sa, Andreea, atunci când a aflat că va fi plecat o bună perioadă de vreme. Cu toate acestea, cei doi vor putea să păstreze legătura, deoarece vor avea acces la telefoanele mobile.

Cum a reacționat soția lui Cabral atunci când a aflat despre plecarea acestuia?

„Păi… șoc! Unde să pleci?! Cââât?! Tu ești nebun?!?!? Apoi am detaliat, am mai povestit, am dezbătut în familie, am căutat soluții… cumva, am ajuns cu toții la concluzia că este o oportunitate bună și un proiect care s-ar putea dovedi frumos tare. Și uite cum împachetez eu acum, de mă simt că plec pe Stația Orbitală Internațională…

Încă nu ne e clar cum facem noi, Andreea și cu mine, încă lucrăm la planul ăsta. Și la primul sezon, Andreea a venit în vizită în Africa de Sud, dar nu a stat pe toată perioada filmărilor. Nu ne văităm și nu am făcut-o niciodată, ne-am ales meseria asta și ne asumăm și sincopele astea din viața familiei… dar nu e ușor, mai ales că Tiago și Namiko sunt încă mici și Inoke e plecată din țară la școală. Sigur că sunt multe plusuri în meseria asta, dar nu e întotdeauna ușor”, a spus Cabral, potrivit cancan.ro, pentru cei de la tvmania.ro.

Adela Popescu este aproape gata în ceea ce privește pregătirile

Pe de altă parte, Adela Popescu susține că atât soțul ei, cât și cei trei copii se bucură că aceasta va pleca. Mai mult decât atât, chiar și părinții Adelei se bucură de plecarea ei, deoarece vor putea să ia o pauză de la a avea grijă de cei mici și să se bucure de o mică escapadă pe litoralul bulgăresc.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies