Home Stiri Ce a spus „Angelina Jolie de România, Cristina Ich, despre operațiile sale estetice

Ce a spus „Angelina Jolie de România, Cristina Ich, despre operațiile sale estetice

autor Negriu Elena
673 vizualizari

Cristina Ich a devenit celebră datorită asemănării izbitoare cu actrița Angelina Jolie, ajungând rapid o vedetă a Instagram-ului, unde are peste 600.000 de fani. Deși multe persoane consideră că frumusețea sa este rezultatul operațiilor estetice, aceasta susține că nu a făcut nicio intervenție, exprimându-și părerea printr-o postare pe contul său de Instagram.

2

„Știți când o să se vadă frumusețea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebați vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată.

Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumușele, dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecțiunea”,a fost reacția Cristinei Ich cu privire la zvonurile despre operațiile estetice…

Cu toate că Instagram-ul a contribuit enorm la succesul său, Cristina Ich nu mai este la fel de activă pe această rețea de socializare de când relația sa cu Alexandru Pițurcă a devenit foarte serioasă. Fanii au început să o critice pentru că nu mai face la fel de multe story-uri ca înainte, aceștia susținând că logodnicul său s-ar impune ca prezența frumoasei vedete pe această platformă să fie rărită.

„Unele îmi spuneți că nu mai fac story-urile dinainte. Eu cred că am făcut destule până acum, am vorbit despre orice. Pur şi simplu nu mai am chef să le fac, nu pentru că sunt într-o relaţie. Eu când sunt într-o relaţie, oricum fac ceea ce vreau eu.

Ce-aţi vrea să vă spun? Cum e într-o relaţie? Cât de fericită sunt şi din astea cum fac toate alea… «Ce bine e într-o relaţie». Să vă povestesc cum e într-o relaţie şi secretul fericirii, penibilităţi de genul acesta? Nu sunt genul. Alexandru mă susţine”, a scris Cristina Ich pe contul său de Instagram…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies