HomeStiri Mondene Ce ar fi schimbat Corina Chiriac dacă avea banii lui Gigi Becali?!

Ce ar fi schimbat Corina Chiriac dacă avea banii lui Gigi Becali?!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 967 views
Ce-ar-fi-schimbat-Corina-Chiriac-dacă-avea-banii-lui-Gigi-Becali in Stiri Mondene

Corina Chiriac este una dintre cele mai longevive cântăreţe din România. Cu toate că nu are cu cine să-şi împartă viaţa (este singură şi fără copii), Corina Chiriac nu se simte singură.

Ce ar fi schimbat Corina Chiriac dacă avea banii lui Gigi Becali

„Nu sunt disperată că sunt singură, mă bucur că am timp pentru mine, că am o agendă încărcată în care bifez ce am făcut. Seara, când ajung acasă, fac o baie fierbinte şi vizionez un serial preferat, care mă relaxează”, a declarat ea pentru Click!

Ce ar fi schimbat Corina Chiriac dacă avea banii lui Gigi Becali 1

Artista merge la biserică atuci când poate. Nu consideră că-şi dă averea către biserică, însă spune că, dacă ar fi avut banii lui George Becali, ar fi făcut mai multe biserici decât el:

„Merg şi eu la slujbă, fac parastase şi sunt în Consiliul parohial la Biserica Sf. Elefterie. Dar, chiar dacă m-am apropiat de lăcaşurile de cult şi mai pun un acatist, asta nu înseamnă că-mi donez banii Bisericii. Dacă aveam avere mare ca Becali, făceam mai multe biserici.”

Ce ar fi schimbat Corina Chiriac dacă avea banii lui Gigi Becali 2

Cântăreaţa are un stil de viaţă sănătos şi a declarat că a renunţat la pâine. Recunoaşte amuzată că nu poate renunţa la dulciuri.

„Nu mai mănânc ciorbe, nu mai fac ciorbă! Ciorba nu era ciorbă dacă nu avea un pic de orez, nişte macaroane, ceva. Am renunţat la mâncărurile cu sos. Pentru că băgam în sosurile alea multă pâine. Nu mai mănânc nici roşii cu brânză şi cu multă pâine. Se mai întâmplă câte o ciocolăţică din când în când. Problema mea sunt dulciurile”, a declarat Corina Chiriac la Kanal D.

Corina Chiriac este de zece ani prezentatoarea unei emisiuni la postul Naţional TV. Cu toate că şi-ar fi dorit o mărire de salariu, spune că nu a primit-o. Cu toate acesta, artista a continuat să modereze emisiunea pentru că îi place ceea ce face:

Muncesc pe acelaşi salariu de zece ani la Naţional TV, şi o fac cu drag, pentru că e singurul loc curat unde-mi pot invita prietenii din muzică să anunţe ce au de anunţat legat de carierele lor şi să nu fie întrebaţi prostii. Când am cerut o mărire de salariu, au zis că nu se poate, şi am continuat să fac emisiunea pentru că îmi place. Fac ceva util pentru colegii de breaslă şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am energie…”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed