Home Stiri Ce are de spus Iulia Albu despre Maria Constantin? Criticul de modă nu s-a abținut

Ce are de spus Iulia Albu despre Maria Constantin? Criticul de modă nu s-a abținut

autor Mirela
262 views 2 minute timp de citit
  • De data aceasta, Iulia Albu a pus tunurile pe Maria Constantin.
  • Criticul de modă a spus ce părere are despre artistă, deoarece aceasta se întreține mergând la solar.
  • Iulia nu s-a sfiit și a spus lucrurilor pe nume, din punctul ei de vedere.

Maria Constantin alege să meargă la solar, pentru a avea o piele impecabilă. Aceasta este foarte mulțumită de pigmentul pe care îl obține în urma acestor proceduri și apelează la ele în mod frecvent.

De curând, Iulia Albu a spus ce părere are despre modul în care Maria Constantin arată în urma solarului. Aceasta a spus tot ceea ce a avut de zis, fără a se ascunde în vreun fel.

Ce a spus Iulia Albu despre Maria Constantin?

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Briteney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie… voi nu trebuie să vă duceți la solar, să vă schimbați culoarea de tot.

Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar, în momentul în care nu te mai poți opri din solar, se numește tanorexie”, a declarat aceasta la Antena Stars.

Artista nu s-a lăsat afectată de comentariile făcute

Maria Constantin a aflat și ea despre opiniile Iuliei Albu și a declarat, de curând, că nu o prea interesează ceea ce aceasta a avut de spus. Artista a mărturisit că este o fire care se bronzează extrem de repede, însă pigmentul ei se duce la fel de repede, motiv pentru care apelează la solar, pentru ca pielea ei să rămână colorată mai mult timp.

Mai mult decât atât, Maria Constantin a declarat că nici măcar nu are idee la ce poză a făcut referire Iulia, motiv pentru care nu prea bagă în seamă aceste comentarii, întrucât preferă să se axeze pe alte lucruri.

„Ar fi ciudat ca toată lumea să te placă. Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează”, a spus artista pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies