Home Stiri Ce are de spus Maria Constantin după ce Iulia Albu a zis că arată ca un „pui rotisat”?

Ce are de spus Maria Constantin după ce Iulia Albu a zis că arată ca un „pui rotisat”?

autor Mirela
352 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Albu a luat-o în vizor pe Maria Constantin, deoarece merge la solar.
  • Criticul de modă a declarat că artista arată ca un „pui rotisat”.
  • Maria Constantin susține că nu este interesată de ceea ce criticul spune, deoarece se axează pe muzică.

Iulia Albu a luat-o în vizor pe Maria Constantin. Criticul de modă a observat că artista se duce mult prea des la solar, motiv pentru care pielea ei este extrem de bronzată. Iulia Albu nu a fost deloc impresionată de modul în care aceasta arată din cauza solarului și a spus că arată ca un „pui rotisat”, având pielea foarte închisă la culoare.

Acum, Maria Constantin a reacționat, după ce a aflat ce a avut Iulia de spus la adresa ei. Aceasta susține că nu este interesată de ceea ce criticul de modă spune, deoarece ea știe muzică și nu acordă prea multă atenție hainelor.

Ce reacție a avut Maria Constantin?

„Da, eu nu pot să spun decât că o salut. Și, culmea, asta cu bronzul, să știi că sunt chiar ofticată pentru că, uite, într-adevăr, mă bronzez destul de repede când merg la plajă și se vede că sunt bronzată, dar la mine bronzul ține 2-3 zile, pentru că am pigmentul atât de alb și se reduce, relativ, destul de repede.

Adică, dacă nu întrețin cu un solar, cu o plajă, se duce foarte repede. Mă rog, ei spun chestia asta pentru a mai apărea o știre. Ar fi ciudat ca toată lumea să te placă. Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează.

Nu că nu mă deranjează, că na, e logic că, dacă îi spui unui om că e prost îmbrăcat, e logic că îl deranjează lucrul acesta, dar, în același timp, dacă îi explici cum ar fi fost corect, atunci e cumva constructiv. Nici nu știu despre ce fotografie este vorba ca să pot să comentez, dar important este că se comentează”, a spus artista pentru cancan.ro.

Iulia Albu l-a luat la rost pe George Buhnici

În urmă cu doar câteva zile, George Buhnici a acordat un interviu chiar de pe litoralul românesc. După ce a avut timp să observe modul în care femeile au venit la plajă, a declarat că acestea ar trebui să meargă la sală, deoarece foarte multe au vergeturi și celulită.

De asemenea, a făcut și câteva comentarii sexiste împreună cu cele de discriminare, lucru ce a făcut ca foarte multe persoane să reacționeze în acest sens, printre care se numără și Iulia Albu, cea care a avut o reacție extrem de dură.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies