Ce ceaiuri sunt bune pentru ten? Top 5 recomandări

Share

Ceaiurile fac minuni pentru întreg organismul, deci și pentru ten. În acest articol vă arătăm ce ceaiuri sunt bune pentru ten.

Ce ceaiuri sunt bune pentru ten

Dintotdeauna femeile s-au tratat pentru diverse afecțiuni ale pielii și pentru frumusețea pielii cu plante. Cremele de astăzi, cele mai bune, sunt făcute pe bază de extract de plante. Iar ceaiurile fac minuni pentru întreg organismul, deci și pentru ten.

Iată top 5 recomandări de ceaiuri pentru ten. Sunt bune atât pentru un ten fără acnee sau alte bubițe și coșuri, dar și pentru un ten strălucitor, curat și luminos.

Este bine de știut că aceste plante sunt foarte bune și pentru dermatopatii. O cană de ceai în fiecare zi asigură hidratarea tenului și pielii și funcționarea bună a organismului.

Ce ceaiuri sunt bune pentru ten – ceaiul de brusture

Datorită acțiunii sale diuretic-depurativă, detoxifiant-stimulantă a secrețiilor hepato-biliare, ceaiul de brusture acționează în diferite dermatopatii, cum sunt acneea, furunculozele, dermatitele seboreice. Rădăcina de brusture conține fibre dietetice vegetale, având acțiune anti inflamatoare și antioxidantă.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news