HomeStiri Mondene Ce compromisuri face Andreea Marin pentru a se întreține

Ce compromisuri face Andreea Marin pentru a se întreține

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Ce-compromisuri-face-Andreea-Marin-pentru-a-se-intretine.jpeg

Deși este o femeie extrem de ocupată, Andreea Marin nu se neglijează, ci face tot posibilul să se întrețină. Cum timpul său este limitat, aceasta a găsit căi prin care se poate organiza astfel încât să își poată face tratamentele de întreținere.

Ce compromisuri face Andreea Marin pentru a se intretine in Stiri Mondene

Aceasta a dezvăluit pe pagina sa de Facebook la ce compromisuri a recurs pentru a putea beneficia de tratamentele necesare. Aceasta reușește, în acest mod, să facă alternativ sport, să își îngrijească tenul, corpul și să citească sau să se întâlnească cu persoanele dragi.

„E cam răcoare afară, așa că m-am învelit cu niște alge și o termocuvertă. Am înlocuit pauza de masă azi, după ce micul dejun a fost consistent, cu o jumătate de oră în care fac ceva pentru îngrijirea corpului meu, fac rost de timp făcând mici compromisuri din când în când, căci altfel a avea grijă și de mine rămâne o misiune imposibilă.

Ce compromisuri face Andreea Marin pentru a se intretine 2 in Stiri Mondene

Nu vreau să iau din timpul de muncă, e o perioadă plină și nu facem față decât… alergând. Nu vreau să ating nici timpul dedicat celor dragi, pe care nu vreau să îi neglijez. Așa că mă trezesc devreme, adorm mai târziu, dar fac loc și pentru o oră dedicată azi corpului meu, altădată tenului, sportului sau pur și simplu cititului sau unei întâlniri cu cineva drag. Trebuie!

Întorcându-mă la tratamentele pentru modelare corporală sau slăbire, după nevoia fiecăreia dintre noi, acesta înseamnă 30 de minute în care am parte de aplicare de alge micronizate pe corp, de asemenea argilă și gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor din algele pudră în profunzimea pielii, având acțiune lipolitică.

Tratamentul se face la termocuvertă, ne încălzim și reducem țesutul adipos, eliminăm toxinele și apa în exces, activăm circulația sângelui și stimulăm lipoliza, cu rezultate în pierderea kilogramelor. Pielea arată mai bine, celulita se retrage, nu mai avem nevoie de saună. 2 în 1!”, este mesajul scris de Andreea Marin…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed