Home Stiri Ce decizie-șoc a luat Irinel Columbeanu în legătură cu fosta iubită mai tânără decât el cu 40 de ani

Ce decizie-șoc a luat Irinel Columbeanu în legătură cu fosta iubită mai tânără decât el cu 40 de ani

autor Negriu Elena
424 vizualizari

Irinel Columbeanu, în vârstă de 62 de ani, și Oana Cojocaru, ce are 22 de ani, au format un cuplu timp de un an și jumătate, după care s-au despărțit pentru câteva luni.

2

Omul de afaceri a luat însă o decizie la care nimeni nu se aștepta, și anume să se împace cu fosta sa iubită, neputând sta prea mult timp unul departe de celălalt.

Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat împreună la un eveniment monden, iar el a încărcat pe contul său de Instagram fotografii în care apărea alături de frumoasa brunetă.

3

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.

Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul.

4

A doua zi am făcut o postare pe Facebook, intitulată «Moda și criptomonedele».

Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana.

5

Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoana pe care o căutăm.

Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și, după vreo două ore, am văzut că a acceptat-o.

I-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

„Este adevărat că au fost nişte probleme la început, tatăl ei nu a fost de acord iniţial, după care a spus că este decizia ei şi a acceptat. El a fost mai vehement, nu mama ei.

În ceea ce priveşte relaţia şi mutatul nostru împreună, totul decurge firesc, nu vreau să forţăm nota”, a spus Irinel Columbeanu pentru Click!, la puțin timp după ce o cunoscuse pe Oana Cojocaru…

Surse: wowbiz.ro, tacataca.prosport.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies