HomeStiri Mondene Ce decizie-șoc a luat Irinel Columbeanu în legătură cu fosta iubită mai tânără decât el cu 40 de ani

Ce decizie-șoc a luat Irinel Columbeanu în legătură cu fosta iubită mai tânără decât el cu 40 de ani

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Ce decizie-soc a luat Irinel Columbeanu in legatura cu fosta iubita mai tanara decat el cu 40 de ani 1 in Stiri Mondene

Irinel Columbeanu, în vârstă de 62 de ani, și Oana Cojocaru, ce are 22 de ani, au format un cuplu timp de un an și jumătate, după care s-au despărțit pentru câteva luni.

Ce decizie-soc a luat Irinel Columbeanu in legatura cu fosta iubita mai tanara decat el cu 40 de ani 1 in Stiri Mondene

Omul de afaceri a luat însă o decizie la care nimeni nu se aștepta, și anume să se împace cu fosta sa iubită, neputând sta prea mult timp unul departe de celălalt.

Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat împreună la un eveniment monden, iar el a încărcat pe contul său de Instagram fotografii în care apărea alături de frumoasa brunetă.

Ce decizie-soc a luat Irinel Columbeanu in legatura cu fosta iubita mai tanara decat el cu 40 de ani 2 in Stiri Mondene

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.

Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul.

Ce decizie-soc a luat Irinel Columbeanu in legatura cu fosta iubita mai tanara decat el cu 40 de ani 3 in Stiri Mondene

A doua zi am făcut o postare pe Facebook, intitulată «Moda și criptomonedele».

Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana.

Ce decizie-soc a luat Irinel Columbeanu in legatura cu fosta iubita mai tanara decat el cu 40 de ani 4 in Stiri Mondene

Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoana pe care o căutăm.

Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și, după vreo două ore, am văzut că a acceptat-o.

I-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

„Este adevărat că au fost nişte probleme la început, tatăl ei nu a fost de acord iniţial, după care a spus că este decizia ei şi a acceptat. El a fost mai vehement, nu mama ei.

În ceea ce priveşte relaţia şi mutatul nostru împreună, totul decurge firesc, nu vreau să forţăm nota”, a spus Irinel Columbeanu pentru Click!, la puțin timp după ce o cunoscuse pe Oana Cojocaru…

Surse: wowbiz.ro, tacataca.prosport.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed