Home Stiri Ce detaliu a ieșit la iveală despre Kate Middleton?

Ce detaliu a ieșit la iveală despre Kate Middleton?

autor Mirela
389 views 3 minute timp de citit
  • Kate Middleton este tot timpul în centrul atenției, motiv pentru care trebuie să fie extrem de atentă la ceea ce poartă.
  • Ținutele sale sunt o adevărată sursă de inspirație pentru multe fete.
  • În utlima perioadă, Ducesa a găsit o piesă vestimentară de care nu se mai desparte.

Kate Middleton are una dintre cele mai frumoase apariții din Regatul Unit. Acest lucru nu este un secret pentru nimeni, deoarece aspectul său trebuie să fie impecabil. De curând, a început să poarte din ce în ce mai multe rochii cu buline și pare că nu se mai desparte de acestea.

Așadar, mai multe persoane au ajuns la concluzia că acest obiect vestimentar a devenit preferatul ei și se așteaptă ca și în următoarele zile să fie surprinsă purtând tot rochii cu buline.

Kate a rupt legătura cu Meghan Markle

După interviul acordat de către cei doi Duci de Sussex jurnalistei Oprah Winfrey, soția lui William a decis să rărească discuțiile cu Meghan Markle, după ce aceasta a făcut mai multe acuzații la adresa familiei regale.

„Niciodată nu am văzut-o pe Kate atât de furioasă și nu o învinovățesc. A fost târâtă în povestea asta din primele 10 minute ale interviului lui Meghan cu Oprah și n-a putut să contra-atace. De obicei, adoptă abordarea Reginei: «nu te plângi, nu explici»”, a spus o persoană apropiată pentru presa din afară.

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, problema era corectă, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele.

Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul”, a fost declarația care a înfuriat-o pe Kate.

Soția lui Harry susține că a fost nedreptățită

„Nu, nu, s-a întâmplat exact invers. Și nu spun asta ca să denigrez pe cineva, pentru că a fost o săptămână foarte dificilă atunci, înainte de nuntă. Ea s-a supărat dintr-un anumit motiv, dar și-a asumat asta și și-a cerut scuze. Mi-a adus flori și și-a cerut scuze. A făcut ceea ce aș fi făcut și eu dacă aș fi știut că am rănit pe cineva.

Cu câteva zile înainte de nuntă, ea s-a supărat pe ceva care ținea, asta e adevărat, de rochiile domnișoarelor de onoare. Iar asta m-a făcut să plâng, pentru că m-a rănit cu adevărat. Mă gândeam că, în condițiile în care se întâmplaseră atâtea lucruri în acea perioadă premergătoare nunții, pur și simplu nu avea sens să nu faci ceea ce făcea toată lumea, adică să încerci să-ți oferi sprijinul, știind cum stăteau lucrurile cu tatăl meu și tot restul… Nu a fost o înfruntare și cred că a fost… dar nu cred că ar fi corect față de ea să intru în prea multe detalii, pentru că și-a cerut scuze.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies