HomeStiri Mondene Ce dietă a ţinut Teo Trandafir după operaţia de micşorare a stomacului!

Ce dietă a ţinut Teo Trandafir după operaţia de micşorare a stomacului!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
Ce-spune-Teo-Trandafir-despre-operaţia-de-micşorare-a-stomacului in Stiri Mondene

După o viaţă în care a ţinut tot felul de diete, Teo Trandafir a ales să facă operaţia de micşorare a stomacului şi se pare că nu regretă nimic.

Ce spune Teo Trandafir despre operaţia de micşorare a stomacului!

A slăbit mai bine de 60 de kilograme chiar dacă a trebuit să ţină o dietă foarte strictă după operaţie.

Ce spune Teo Trandafir despre operaţia de micşorare a stomacului! 1

Vedeta recomandă această operaţie de micşorare a stomacului, dar vine şi cu alte câteva recomandări marca Teo.

Aş recomanda această operaţie şi altor persoane care au probleme cu greutatea, dar trebuie să aveţi reale probleme, pentru că nu este o operaţie estetică, este o intervenţie medicală. Trebuie să suferi de obezitate sau de obezitate morbidă şi e bine să nu mori.

Minunat este să respecţi un regim hidric, timp de două săptămâni după intervenţie. Adică două săptămâni jumate am băut numai apă, ceai neîndulcit, compot neîndulcit, adică numai zeamă, după care, încet încet supă cremă. Încet, încet, am învăţat să mi le fac singură, după care am trecut pe hrană solidă. Mănânc foarte puţin şi destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că, de exemplu, dintr-o ceafă de porc mănânci foarte puţin. Nu mai mănânci şi pâine, că doar nu eşti nebun…

Nu pot să mănânc dimineaţa. Dacă nu mamanc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngraşă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală, pentru că nu îmi place. Pot mânca dulce, că ştiu că asta mă întrebaţi. Dar fac o şmecherie. Îmi iau o prăjitură şi plec din casă şi în momentul în care am ieşit din casă, îl bag pe gât, am urcat în maşină şi când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă, Bobiţă, şi la frigider nu mai poţi să te întorci”, a povestit Teo Trandafir, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed