Home Stiri Ce a enervat-o pe Anamaria Prodan

Ce a enervat-o pe Anamaria Prodan

autor Elena Yvette
131 vizualizari

Anamaria Prodan a fost extrem de enervată după ce a citit un articol la adresa ei. 

4-5-foto-interior-ana-maria-prodan-1

Este vorba despre ultimele informații din presă referitoare la ea și la antrenorul de la FCSB, Nicolae Dică. S-ar fi speculat că Anamaria Prodan are ceva împotriva antrenorului, însă se pare că nu este așa, iar vedeta și-a ieșit din minți când a aflat știrea.

prodanca1

Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche a făcut o declarație cu privire la aceste informații din presă:

„Dragilor, pentru liniștea dvs.… DICĂ MI-A FOST JUCĂTOR. UN OM SUPER DEDICAT MESERIEI LUI ȘI UN ANTRENOR LA FEL DE DEDICAT… DAR TÂNĂR… ȘI ÎN ROMANIA TREBUIE SĂ ÎNCHIZI OCHII LA MULTE LUCRURI CÂND EȘTI TÂNĂR … DAR REPET! DICĂ, RĂDOI, GÂLCĂ…. îi respect pentru tot ce au făcut pentru fotbalul românesc.

 Nu-s patroana Stelei, deci nu mă implic și nici nu am timp să mă intereseze foarte multe lucruri legate de clubul Steaua. Îl iubesc din suflet pe Gigi Becali și oricând va avea nevoie de serviciile mele ca manager și ca prietenă îl voi ajuta.

 Reprezint interesele multor jucători de la Steaua București, dar probabil că lucrul care deranjeaza foarte tare este faptul că-s prea mare și îmi permit să discut direct cu patronul echipei… La fel procedez cu toate echipele cu care lucrez. Am relații de prietenie și respect cu majoritatea președinților și patronilor de club din România și nu numai.

Ce să facem? Sunt nr. 1 :)! Când un alt manager va face istorie în România și va vinde jucători români cu bani mai mulți decât am vândut eu…atunci sa iasă în față acel manager! Până atunci… Shut the fuck up!

Sugerez un articol despre managerul nr 1 al României Anamaria Prodan :))))) cu reușitele unei femei într-o lume a bărbaților! Sau cum a ajuns o femeie atât de mare în fotbal! ALEGEȚI VOI VĂ ROG TITLUL!

CONCLUZIE! Dică is THE BEST!”, a comentat Anamaria Prodan…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies