HomeStiri Mondene Ce face Octavia Geamănu de când a plecat de la Antena? „Îmi petrec timpul căutând informaţii pentru cel mai frumos subiect al vieţii mele!”

Ce face Octavia Geamănu de când a plecat de la Antena? „Îmi petrec timpul căutând informaţii pentru cel mai frumos subiect al vieţii mele!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 714 views
octavia-geamanu-s-a-sarbatorit-cu-iubitul-de-ziua-ei-36619-1 in Stiri Mondene

Octavia Geamănu mai are puțin și devine mămică. Prezentatoarea a plecat din platoul Observatorului, iar acum se pregătește pentru venirea pe lume a bebelușului.

octavia-geamanu-s-a-sarbatorit-cu-iubitul-de-ziua-ei-36619-1

„Vreau să fie bebeluşul bine, să se nască la jumătatea lunii noiembrie, nu mai devreme. I-am dat pasa Anei Maria. O întreb tot timpul pe Ana de medici, de colici, deja mă informez. Sunt încă la capitolul în care acumulez kilograme. Mănânc foarte multe prune. Am cumpărat doar căruciorul. Nu am cum să rezist! Căruciorul, de fapt, l-am primit. Am mai luat una, alta. Mai am lucruri de cumpărat”, a spus Octavia Geamănu.

„Acum e pentru prima dată când voi lipsi mai mult de 10 zile. Nu spun că mă pregătesc pentru cea mai frumoasă meserie, aşa cum spun multe femei, cea de viitoare mama. Asta face parte din tine. Eu m-am născut să fiu într-o zi mamă. Şi de-abia aştept să vină luna noiembrie. Dar, deja, nu-mi mai fac eu programul şi nu mai aleg eu. Dacă era aşa, ne-am mai fi văzut o perioadă. De azi sunt telespectator. O vreme. O să-mi fie dor de voi. Dar ştiu că timpul va zbura atât de repede încât nici n-o să-mi dau seama cum a trecut. Până la o nouă revedere, sunt aici, pe blog, pe Facebook… Îmi petrec timpul căutând informaţii pentru cel mai frumos subiect al vieţii mele”, a scris recent vedeta Antena 1 pe blogul personal.

Octavia-Geamanu-sarcina-oboseala

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed