HomeStiri Mondene Ce facultate a făcut Andreea Esca? Vedeta vorbește despre ceea ce a studiat înainte de a deveni celebră

Ce facultate a făcut Andreea Esca? Vedeta vorbește despre ceea ce a studiat înainte de a deveni celebră

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 674 views
Ce facultate a făcut Andreea Esca? Vedeta vorbește despre ceea ce a studiat înainte de a deveni celebră in Stiri Mondene
  • Ce a studiat Andreea Esca înainte de a deveni celebră?
  • Vedeta vorbește despre facultatea pe care a urmat-o

Toată lumea o cunosște pe Andreea Esca, și îi cunoaște ocupațiile actuale, însă puțini știu ce făcea vedeta înainte de a deveni celebră.

Andreea Esca nu s-a ascuns niciodată, și a vorbit întotdeauna deschis atât despre activitățile pe care le are în prezent, cât și despre ceea ce făcea înainte de a ajunge în fața tuturor, în lumina reflectoarelor.

Andreea Esca vorbește despre studiile pe care le-a urmat

Atunci când era copil, Andreea Esca și-a început studiile la școala sportivă „Emil Racoviță” din București. După terminarea școlii generale, aceasta a intrat la Liceul „Gheorghe Lazăr”, tot din București.

După absolvirea liceului, Andreea Esca s-a înscris la Academia de Studii Economice din București, însă nu a reșit să intre la specializarea Finanțe-Bănci.

Tatăl Andreei s-a enervat foarte tare atunci când a văzut că fiica lui se pregătește de vacanță chiar dacă nu a intrat la facultate, acesta alegând să o înscrie imediat la o facultate particulară.

„După ce am învățat discursurile lui Ceaușescu și ce te mai puneau să înveți, Ceaușescu a murit”

„Am dat la ASE. Economie politică știam bine. Problema este că, după ce am învățat discursurile lui Ceaușescu și ce te mai puneau să înveți, Ceaușescu a murit. Am dat după aceea, în ’90, la Finanțe-Bănci și nu am luat, așa că am plecat în vacanță, că era vară.

Tata a înnebunit de nervi, cum să plec dacă nu am intrat la facultate?! Așa că m-a chemat acasă și mi-a zis: vezi că s-a înființat prima facultate particulară în România, se cheamă Athenaeum, tu ai să te duci acolo și ai să dai la drept. Când am ajuns acolo, alături era Facultatea de Jurnalism. Și nu știu să spun de ce, la asta m-am înscris. Și nu știu să spun nici de ce am ales secția de televiziune…”, a povestit Andreea Esca în cadrul unui interviu oferit pentru revista Tango.

Se pare că tot răul a fost spre bine, și că Andreea Esca a ajuns fix acolo unde trebuie. Deși la început a fost greu de acceptat faptul că nu a intrat la facultatea mult dorită, doar așa a putut vedeta să se îndrăgostească de Jurnalism, mai ales de televiziune, și să ajunga emblema postului de televiziune la care are apariții constante.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed