Home Stiri Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui! Nimeni nu se aștepta

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui! Nimeni nu se aștepta

autor Negriu Elena
454 vizualizari
loading...

Impresarul Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea cu o urare pe care i-a făcut-o antrenorului Dan Alexa, cu ocazia zilei lui de naștere.

2

După ce în luna iulie l-a agresat pe Dan Alexa în urma unui conflict ce izbucnise între ei în urma meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, când l-a lovit pe antrenor în plină figură, Anamaria Prodan i-a făcut pe data de 28 octombrie o urare inedită.

Dan Alexa a împlinit 40 de ani, iar cu acest prilej Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Instagram.

3

Se pare că cei doi și-au rezolvat problemele, iar acum se află în termeni buni, situația fiind una pașnică.

Anamaria Prodan a încărcat o fotografie pe contul său de Instagram unde apare alături de Dan Alexa și Dani Coman, fostul portar al Rapidului, iar alături a scris o urare la care nimeni nu se aștepta.

4

Aceasta i-a transmis urările sale de bine, semn că au trecut peste incidentul nefericit din vară.

„Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurie și sănătate alături de fetițele tale de vis!

Să ai o carieră plină de succes și un drum lin și frumos în viață! La mulți ani, Mister Dan Alexa!”, este mesajul pe care l-a scris Anamaria Prodan.

Cu o zi înainte ca Dan Alexa să își serbeze ziua de naștere, Anamaria Prodan a încărcat pe contul său de Instagram o fotografie unde apare alături de mama lui, în Caransebeș, orașul unde s-a născut acesta…

Surse: click.ro, instagram.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies