HomeStiri Mondene Ce le transmite Andreea Marin celor care o critică?

Ce le transmite Andreea Marin celor care o critică?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 995 views
andreea

Ca orice vedetă, Andreea Marin are și fani, dar are și persoane care nu prea se dau în vânt după ea și care obișnuiesc să o critice.

andreea in Stiri Mondene

După ce și-a refăcut viața în urma divorțului de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a răspuns unor întrebări care au legătură cu această perioadă din viața ei, în care a decis să-și acorde încă o șansă la fericire.

Invitată la Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre felul în care se simte și modul cum o influențează criticile oamenilor:

„Iubesc viaţa cu pasiune, pur şi simplu, şi o trăiesc iubind… De aici vine, până la urmă, posibilitatea de a te reinventa şi de a trăi frumos la fiecare etapă din viaţă şi la fiecare vârstă”, a declarat Andreea Marin într-un interviu pentru Antena Stars.

„Eu cred că trebuie sa acceptăm şi normalitatea noastră. Normalitatea e că putem avea zile în care ne trezim obosite, fără chef, în care putem să vărsăm o lacrimă dacă avem un necaz şi normalitatea este să acceptăm acest lucru…

in Stiri Mondene

 Nu cred ca trebuie să pui la zid un om, fie el bărbat sau femeie, care are o zi proastă, care nu are chef să se îmbrace regulamentar într-o zi pentru că nu are o stare cu ceea ce indică moda într-un anumit trend. Suntem oameni până la urmă, nu suntem nişte robeţei puşi pe sârmă şi care trebuie să acţioneze mereu disciplinat. În 99% dintre zile, diciplina este cuvântul de ordine. Am şi zile mai proaste şi trebuie să le acceptăm. Cine mă place, mă place şi aşa, cu normalitatea mea. Cine nu, să fie sănătos, eu nu am o suferinţă din asta”, a mai spus Andreea Marin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed