Home Stiri Ce le transmite Andreea Marin celor care o critică?

Ce le transmite Andreea Marin celor care o critică?

autor Elena Yvette
272 vizualizari

Ca orice vedetă, Andreea Marin are și fani, dar are și persoane care nu prea se dau în vânt după ea și care obișnuiesc să o critice.

După ce și-a refăcut viața în urma divorțului de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a răspuns unor întrebări care au legătură cu această perioadă din viața ei, în care a decis să-și acorde încă o șansă la fericire.

Invitată la Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre felul în care se simte și modul cum o influențează criticile oamenilor:

„Iubesc viaţa cu pasiune, pur şi simplu, şi o trăiesc iubind… De aici vine, până la urmă, posibilitatea de a te reinventa şi de a trăi frumos la fiecare etapă din viaţă şi la fiecare vârstă”, a declarat Andreea Marin într-un interviu pentru Antena Stars.

„Eu cred că trebuie sa acceptăm şi normalitatea noastră. Normalitatea e că putem avea zile în care ne trezim obosite, fără chef, în care putem să vărsăm o lacrimă dacă avem un necaz şi normalitatea este să acceptăm acest lucru…

 Nu cred ca trebuie să pui la zid un om, fie el bărbat sau femeie, care are o zi proastă, care nu are chef să se îmbrace regulamentar într-o zi pentru că nu are o stare cu ceea ce indică moda într-un anumit trend. Suntem oameni până la urmă, nu suntem nişte robeţei puşi pe sârmă şi care trebuie să acţioneze mereu disciplinat. În 99% dintre zile, diciplina este cuvântul de ordine. Am şi zile mai proaste şi trebuie să le acceptăm. Cine mă place, mă place şi aşa, cu normalitatea mea. Cine nu, să fie sănătos, eu nu am o suferinţă din asta”, a mai spus Andreea Marin.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies