HomeStiri Ce nouă operație estetică și-a făcut Roxana Vașniuc și cum arată după schimbare

Ce nouă operație estetică și-a făcut Roxana Vașniuc și cum arată după schimbare

autor Negriu Elena
2,6K views 2 minute timp de citit

Roxana Vașniuc se numără printre vedetele care nu se ascund că au operații estetice, ci, din contră, își asumă fiecare schimbare pentru care apelează la medicii esteticieni.

10

Aceasta apelează la diverse intervenții estetice ori de câte ori simte nevoia că este cazul să modifice câte ceva pentru a se simți din nou bine în propria piele.

După ce în urmă cu câteva luni a optat pentru implantul în fese, de data aceasta a ales să își mărească buzele prin intermediul unor injecții cu o substanță care le menține permanent forma actuală.

Vedeta a ales această intervenție pentru a nu mai fi necesare injecțiile dese cu alte substanțe care se absorb în timp în organism.

Pentru mărirea permanentă a buzelor, Roxana Vașniuc a mers în străinătate, iar rezultatele o mulțumesc.

11

„Am ieșit din sala de operație acum cinci minute …

Și aș vrea să-i mulțumesc domnului doctor pentru că mi-a îndeplinit un vis: buze naturale fără a mai injecta vreodată vreun filler!!!

Am parcurs vreo 600 de km, dar a meritat efortul!!!

Am întâlnit un doctor de excepție, profesionist, pasionat, perfecționist, răbdător, care vrea excelență și o și realizează!”, a scris Roxana Vașniuc pe contul său de Facebook.

Iubitul său o aprobă în schimbările pe care și le face, nu se opune. Acesta este la fel de încântat precum ea de operațiile estetice.

Vedeta TV are de gând să continue cu operațiile estetice, dacă va considera că încă mai este cazul să își îmbunătățească diferite trăsături fizice.

„Da, e puţin mai bombat, natural, micuț, frumos. Am pus un implant de silicon. Iubitul e cel mai încântat. Şi-a dorit şi el. Am zis că-i fac o surpriză înainte de nuntă…

S-au mai lăsat după sarcină, dar, cine ştie, după câţiva ani (n.r.: operaţie sâni)”, a declarat Roxana Vaşniuc.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed