HomeStiri Mondene Ce nu le-a plăcut actorilor care au jucat în serialul “Friends”? Jennifer Aniston a dezvăluit secretul!

Ce nu le-a plăcut actorilor care au jucat în serialul “Friends”? Jennifer Aniston a dezvăluit secretul!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-8-1.jpg

Interpreta lui Rachel Green în serialul “Friends/ Prietenii tăi“ a făcut dezvăluiri cu privire la ceea ce le displăcea protagoniștilor din cadrul producției. Jennifer Aniston a declarat că tema muzicală de la începutul fiecărui episod nu era tocmai pe placul actorilor.

Fiecare episod din “Friends” începea cu piesa “I’ll Be There for You“, de la trupa The Rembrandts. Se pare însă că actorii nu erau prea încântați de coloana sonoră.

“Nimeni nu era cu adevărat un mare fan al temei muzicale“, a mărturisit actriţa. Prezentatorul emisiunii “The One Show“ de la BBC, Alex Jones, s-a declarat surprins: “Oh, acum chiar ne-ai şocat, Jennifer“.

„N-am vrut să spun asta“, a continuat Aniston. „Doar că, nu ştiu, simţeam că este puţin cam… Dansul din fântână a fost cam ciudat pentru noi, dar totuşi am făcut-o.“

Jennifer a vorbit și despre dependența sa de a urmări, la televizor, vechile episoade din “Friends”. “Nu mă pot abţine. În primul rând, încerc să-mi amintesc ce episod este. Apoi, în jumătate din timp, îmi spun «Nu-mi amintesc asta!» Pur şi simplu poţi fi cuprins de nostalgie“…

627x0 (1)

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed