HomeStiri Mondene Ce părere are Andreea Bălan despre karma, în urma faptului că era să își piardă viața

Ce părere are Andreea Bălan despre karma, în urma faptului că era să își piardă viața

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Ce parere are Andreea Balan despre karma, in urma faptului ca era sa isi piarda viata in Stiri Mondene

Andreea Bălan a fost la un pas să își piardă viața în luna martie 2019, în timp ce i se făcea cezariana pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță ce a primit numele Clara Maria.

Ce parere are Andreea Balan despre karma, in urma faptului ca era sa isi piarda viata in Stiri Mondene

Deși a fost readusă la viață în urma stopului cardio-respirator, au apărut complicații, iar artista nu mai poate face copii.

Deși și-ar fi dorit să mai existe posibilitatea să mai dea naștere, Andreea Bălan consideră că totul se întâmplă cu un rost, iar karma și-a cerut tributul.

Aceasta a povestit ce părere are despre legea compensației în Univers și a precizat faptul că multă vreme și-a dorit succes în carieră, iar pentru el a plătit acum cu sănătatea.

„Am realizat tot ce mi-am dorit, dar tot ce am făcut a fost cu mari sacrificii. Și familia, și cariera!

Niciodată nu le poți avea pe toate și întotdeauna când viața îți dă ceva, îți cere prețul. Din exterior, totul pare roz. «Vai, are succes, are cariera, are și bani!»…

Dar lucrurile nu stau chiar așa. Totdeauna viața își cere prețul.

Faptul că mie mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat la naștere poate a fost un lucru karmic pe care eu trebuia să îl eliberez în univers și trebuia să mi se întâmple lucrul ăsta pentru că eu aveam de plătit niște polițe. Poți să o iei și așa…

Pentru că nu poți să ai și familie, și tot, și să nu ți se întâmple și ție ceva rău. Na, că viața ți-o dă și îți arată că nu e chiar așa și că trebuie să plătești și tu un mic preț.

Sau despărțirea mea după opt ani, când părea totul roz… Vine viața și îți mai dă încă una. Plângi, te ridici și mergi mai departe.

Întotdeauna, când am avut un succes pe o parte, pe cealaltă parte eu a trebuit să plătesc prețul.

Nu a existat niciodată apă liniștită și cred că e valabil la toată lumea. Trebuie să plătești niște lucruri dacă obții ceva.

Cred în karma foarte mult, adică, dacă faci bine, ți se întoarce binele. Și, dacă nu faci bine, evident trebuie să plătești la un moment dat.

Nu e vorba de a face, e vorba că am obținut niște lucruri, un succes la un anumit moment, și a trebuit să plătesc pe partea cealaltă.

Adică ani de zile nu am avut o familie, nu am avut copii, dar am avut carieră. Mi-am dorit și atunci am plătit pe partea cealaltă.

E, acum am și familie, și carieră, dar a trebuit să plătesc cu sănătatea. Există o lege a compensației, o karma.

Și a trebuit să mi se întâmple ceea ce mi s-a întâmplat, mi s-a luat opțiunea de a mai face copii și asta e o plată pe care universul o cere, nu?

Zice: «Andreea Bălan, nu poți să ai tot, așa, și carieră, și concerte, și André, și familie, și soț de doi metri… Ia că nu mai poți să faci copii!» Nu poți să le ai pe toate”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed