Home Stiri Ce părere are Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și iubit

Ce părere are Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și iubit

autor Mirela
404 views 3 minute timp de citit
  • Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de cinci ani.
  • Între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani.
  • Prezentatoarea spune ce părere are despre acest lucru.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de cinci ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior a spus ce părere are despre diferența de vârstă dintrea ea și actualul partener.

Aceasta susține că este foarte mulțumită de felul în care lucrurile decurg și, pentru ei, vârsta este doar un număr, deoarece există alte lucruri mult mai importante.

Ce spune Andreea Marin despre relația sa?

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur.

Călătoria, credința care ne leagă de Divinitate și între noi, pasiunea pentru designul de interior, pentru animale, pentru viața sănătoasă… Și multe altele”, susține aceata pentru cei de la viva.ro.

Prezentatoarea declară că nu este vinovată pentru eșecul mariajului cu Ștefan Bănică Junior

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar, până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.

Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece”, a spus Andreea Marin în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă.

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate, era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea… și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies