HomeStiri Mondene Ce parfumuri sa alegem pentru anul 2015

Ce parfumuri sa alegem pentru anul 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 909 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/Ce-parfumuri-sa-alegem-pentru-anul-2015.jpg

Parfumul spune multe despre femeia care il poarta, dar totodata poate sa schimbe si felul in care aceasta este perceputa de catre cei din jurul sau. Fiecare gama de parfumuri inspira ceva diferit si este bine sa folosim unele de calitate, cu care sa rezonam si pe care le asociem cu evenimentele sau mediul in care ne aflam.

Unele parfumuri, folosite in cantitati subtile, lasa impresia ca femeile care le poarta au cu cativa ani mai putin fata de varsta biologica, deoarece mintea le percepe in acest mod prin simtul olfactiv. Altele emana prospetime, energie, pasiune si mister – acestea sunt adecvate serilor in oras sau intalnirilor romantice, iar anumite tipuri sunt ideale pentru job sau alte ocazii formale, deoarece inspira seriozitate si competenta.

Daca doriti sa nu va aratati varsta din buletin, puteti folosi parfumuri tineresti ce emana prospetime si energie, de exemplu, parfumuri cu note lemnoase si extracte din flori precum gardenie, iasomie, orhidee, ambra, floare de portocal, ylang-ylang, mosc alb sau violete, intregite de alte elemente irezistibile care sa confere senzatia de caldura si feminitate, precum sunt cele care stau la baza parfumurilor Jasmin Noir de la Bvlgari si CK IN2U Her, de la Calvin Klein.

Daca aveti o fire pasionala, ambitioasa si va place sa creati o impresie puternica, mizati pe parfumurile care au vanilie si condimente ca note de baza, deoarece vor ascuti simturile datorita efectelor afrodiziace. The One Desire de la Dolce Gabbana si Hugo Boss Orange sunt ideale pentru a fi folosite seara, la intalniri romantice, petreceri si iesiri in cluburi.

Parfumurile pe baza de extracte din citrice si elemente orientale evoca sanatatea, vivacitatea si relaxarea in locatii exotice, fapt pentru care sunt considerate foarte seducatoare atunci cand sunt folosite in mod discret. Puteti lua ca reper parfumurile Coco Mademoiselle de la Chanel si Miss Dior Cherie.

Eleganta si rafinamentul sunt aspectele pe care trebuie sa mizati la evenimentele formale precum cele relationate cu munca de birou. Folositi parfumuri chic ce denota competenta si perseverenta, cum sunt cele cu baza formata din extracte lemnoase, de exemplu Manifesto de la Yves Saint Laurent si J`adore de la Dior.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed