Home Stiri Ce posturi TV se luptă pentru Anamaria Prodan, după plecarea sa de la „Gospodar fără pereche”

Ce posturi TV se luptă pentru Anamaria Prodan, după plecarea sa de la „Gospodar fără pereche”

autor Negriu Elena
343 vizualizari
loading...

Anamaria Prodan a părăsit cârma emisiunii Gospodar fără pereche, de la Pro TV, dar este deja căutată pentru negocieri de către alte posturi de televiziune concurente, care se luptă pentru ea.

2

Atât Kanal D, cât și Antena 1 doresc să o convingă pentru a semna contracte importante pentru emisiuni noi de divertisment.

Anamaria Prodan a renunțat la colaborarea cu Pro TV din cauza faptului că trece printr-o perioadă extrem de aglomerată pe planul afacerilor și, dacă ar fi continuat munca în televiziune, nu ar mai fi avut timp pentru familie.

3

„Nu mai am timp. Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot să fiu acolo.

Bebe îmi spune și el că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează că de jumătate de an nu am mai fost la ea.

4

Intru și în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei.

Nu-mi ajung 24 de ore”, este mesajul pe care l-a transmis Anamaria Prodan după ce și-a anunțat retragerea de la Gospodar fără pereche.

Deși nu are timp deocamdată, vedeta este interesată de propunerile venite din partea posturilor Kanal D și Antena 1.

Kanal D i-ar oferi cârma unui show de noapte, iar Antena 1 ar dori-o pentru a fi gazda unei emisiuni-concurs.

Surse apropiate Anamariei Prodan au declarat că acesteia i-a atras atenția propunerea venită din partea postului Kanal D.

Se pare că Anamaria Prodan le-ar fi spus reprezentanților Kanal D și Antena 1 că refuză să revină în televiziune până la jumătatea lunii ianuarie 2020, chiar dacă ofertele salariale sunt atractive, dar că apoi este deschisă propunerilor…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies