Home Stiri Mondene Ce poveste se ascunde în spatele relației dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Ce poveste se ascunde în spatele relației dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth

autor Elena Yvette
1,1K views

Relația dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth a întâmpinat multe greutăți de-a lungul timpului, însă, în prezent, este una dintre cele mai frumoase și stabile relații de la Hollywood.

intro

Invitată recent în emisiunea lui Howard Stern, Miley Cyrus a vorbit despre relația ei și a povestit despre cea mai amuzantă parte din aceasta.

„Casa în care am înregistrat primul meu album este casa în care locuiesc acum dintr-o pură întâmplare”, a declarat Miley la începutul emisiunii.

landscape-1501057928-miley-cyrus-laim

Toată lumea știe că eu cu Liam am fost împreună mult timp și la un moment dat am luat o pauză. Ei bine, atunci când ne-am despărțit, el a vrut să fugă cât mai departe de mine și s-a mutat în Malibu, unde și-a cumpărat o casă. El nu știa că acea casă era aceeași în care eu înregistrasem primul album, așa că proprietarul a trebuit să ascundă toate discurile rămase, în garaj, doar ca să reușească să-i vândă vila lui Liam”, a povestit Miley, spunând că această poveste a inspirat-o să scrie și piesa Malibu…

Când s-a mutat în acea casă, a înnebunit, nu-i venea să creadă că eu fusesem acolo. Miley era peste tot în noua lui casă! Toate discurile mele erau acolo”, a adăugat artista.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed