HomeStiri Ce relație are Anna Lesko cu fiul său? Vedeta vorbește despre educația pe care vrea să i-o ofere celui mic

Ce relație are Anna Lesko cu fiul său? Vedeta vorbește despre educația pe care vrea să i-o ofere celui mic

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 846 views 2 minute timp de citit
  • Anna Lesko are o relație specială cu fiul său
  • Pentru Anna Lesko, educația fiului său este cea mai importantă
  • Comunicarea este întotdeauna rezolvarea la toate problemele

Anna Lesko are o relație specială cu fiul său, Adam, și încearcă întotdeauna să îi ofere din timpul ei, acesta fiind aspectul pe care ea îl consideră cel mai prețios.

Deși pare greu să ai grijă de un copil atunci când ești o mamă singură, se pare că Anna Lesko face față cu brio, și se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de Adam. Aceasta încearcă să îi ofere cea mai bună educație, și se ocupă zilnic de acest lucru, pentru a îi oferi celui mic cele mai bune condiții, în care să se dezvolte armonios.

Comunicarea este întotdeauna pe primul loc

Anna Lesko a insistat întotdeauna pe faptul că cea mai importantă este comunicarea, și de aceea încearcă să vorbească despre orice cu fiul său. Aceasta este de părere că doar prin comunicare se pot rezolva toate problemele.

„Vreau să fie deschis și întotdeauna insist pe dialog. Orice s-ar întâmpla, nu există „du-te în camera ta!, ci „Adam, vino încoace și hai să vorbim!. Îl chemi o dată, de două ori, copilul se deschide, iar la un moment dat vine singur și spune lucrurilor pe nume, se destăinuie sau deschide un subiect. Eu în secunda aia las tot și îl ascult. Este foarte important ca în momente de genul ăsta să îți iei copilul în brațe și să îl privești în ochi. Îl încurajez foarte mult.

Este foarte important să înțeleagă copilul, din discursul tău, că el nu este neputincios, că el este foarte descurcăreț și talentat și, cu prima ocazie, poate repara orice. În schimb, când vrea Adam să doarmă la un prieten și nu se poate, nu spun „nu, ci îi spun: „Hai să discutăm! Timpul nu va fi în favoarea noastră și nu poți face asta. Refuzul e o barieră uriașă. Nu poți spune „nu și după aceea nici să nu mai vorbiți. Mai întâi purtați un dialog și după aceea cântărim”, a declarat Anna Lesko pentru Viva.

Anna Lesko insistă întotdeauna pe faptul că discursul părintelui este extrem de important în viața unui copil, și că de acest lucru depinde buna dezvoltare a celui mic. Aceasta nu concepe să treacă o zi fără a povesti cu fiul său, și încearcă să adauge zilnic o cărămidă la buna dezvoltare a acestuia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed