Home Stiri Ce replică i-a dat Anamaria Prodan lui Cornel Dinu, după declarațiile pe care le-a făcut despre ea

Ce replică i-a dat Anamaria Prodan lui Cornel Dinu, după declarațiile pe care le-a făcut despre ea

autor Negriu Elena
272 vizualizari

După ce Cornel Dinu a făcut declarații despre Anamaria Prodan, în contextul incidentului petrecut între impresar și Dan Alexa, precizând că aceasta este „promiscuitatea fotbalului înnăscută” și, cu toate că este interesantă ca persoană, crede că nu a adus niciun jucător de valoare.

„Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan. (…) Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: «Asta cultivăm, asta avem». Deci am cultivat-o. Pune-o domn’le la locul ei. (…)

Spune-mi şi mie un jucător de valoare pe care l-a adus fata asta în ţară! E promiscuitatea fotbalului înnăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente», a declarat Cornel Dinu pentru o televiziune.

Impresarul Anamaria Prodan nu a ezitat și i-a dat imediat replică lui Cornel Dinu pe paginile sale de socializare, lansând cuvinte dure la adresa lui.

„Cine l-a urmărit în ultimele zile pe domnul din imagine, cu siguranţă e dominat de senzația impalpabilă, dar certă, că acesta mă admiră năvalnic. Admiraţia e clară, domnește tăcut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizantă şi distructivă. Tipul de admiraţie indiguită şi silită sa se ascundă în discursuri de o retorică uneori agresivă, alteori reţinută.

Mi s-a mai spus că domnul Dinu mă visează noaptea. Vă garantez că dacă stau în preajma lui se închină ca la o icoană la mine. Acum sunt convinsă ca toate ieşirile dansului în decor la adresa mea au o justificare. Acum îmi e destul de limpede ca suma verbală a intervențiilor sale ascunde o suferinţă interioară destul de profundă şi exasperantă. Aşa că, oficial, îmi pare sincer rău, domnule Cornel Dinu, că reprezint idealul dumneavoastră de femeie. SWEET DREAMS, CORNELE!”, a scris Anamaria Prodan…

Sursa: spynews.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies